Cum-sa-devii-membru

DEVINO MEMBRU IN ASOCIATIA BOVISIB!

Asociatia Crescatorilor de Bovine BOVISIB a fost infiintata cu scopul de a intreprinde actiuni dedicate fermierilor, actiuni de aderare si asociere, precum si de a asigura un climat propice dezvoltarii fermelor din Romania.

Asociatia BOVISIB a pornit cu un numar de 35 de fermieri, urmand ca numarul lor sa creasca gradual. In prezent ne mandrim cu un numar de peste 800 de membri, ce este in continua crestere.

Poate fi membru orice persoana fizica sau juridica din Romania, care este de acord sa respecte statutul Asociatiei si care doreste sa se dezvolte si sa sustina realizarea obiectivelor acesteia.

In cadrul asociatiei, in calitate de membru, dupa ce sunt indeplinite cerintele de aderare, veti beneficia de numeroase avantaje:

  • Intocmirea si indosarierea documentelor specifice
  • Prelucrarea datelor in pedigree.ro
  • Adeverinte pentru diferite Proiecte
  • Inscrierea in Registrul Genealogic al Peformantelor la Lapte (COP) respectand cerintele necesare inscrierii
  • Primirea de subventii prin sprijin cu plata zootehnic (SCZ)

Nota: Persoana care doreste sa se inscrie la Controlul Oficial al Laptelui, trebuie sa se prezinte la sediul Asociatiei Crescatorilor de Bovine pe Str. V Nr. 7, Loc. Cristian, Jud. Sibiu, Romania, pentru a completa o cerere pe baza careia se vor verifica animalele, dupa care se vor intocmi de catre noi o serie de acte specifice.

Persoanele care doresc sa se inscrie ca membri in asociatie trebuie sa detina minimum 5 animale.  De asemenea, trebuie achitata cotizatia de membru, anuala. Taxa este de 10 lei /cap de animal.

Exista mai multe moduri prin care puteti sustine Asociatia Bovisib. Devenind membru, veti sprijini promovarea si dezvoltarea fermelor, cat si zootehnia in Romania.

Dorinta noastra de a ne mari echipa BOVISIB este una mare avand in vedere ca scopul nostru este de a sprijini cat mai multi membri fermieri.

Alatura-te si tu Asociatiei Crescatorilor de Bovine, BOVISIB, si vei avea parte de numeroase beneficii!

CARE SUNT PASII DE INSCRIERE?

  1. Inainte de a completa documentatia prezenta mai jos, fermierul trebuie sa faca o cerere catre asociatie, in care specifica ca doreste sa se inscrie in asociatie (cererea de deplasare in teren);
  2. Aceasta cerere trebuie aprobata si semnata de presedintele asociatiei;
  3. Dupa pasul 2, fermierul este contactat pentru a se stabili vizita la ferma cu scopul de a vedea animalele;
  4. In timpul vizitei, responsabilii C.O.P. (din asociatie)  se asigura ca fermierul indeplineste toate conditiile pentru a se inscrie in asociatie (procedura inscriere) si ii este inmanata toata documentatia pe care trebuie sa o completeze. Cu acesta documentatie fermierul se prezinta ulterior la asociatie pentru a redacta si semna contractele. (TOATA ACEASTA DOCUMENTATIE SE FACE PENTRU OBTINEREA SPRIJINULUI CU PLATA IN ZOOTEHNIE – 440 DE EURO)

DE RETINUT! Se pot inscrie in asociatie si fermierii care NU doresc sa beneficieze de SCZ.