Directorul APIA Adrian Pintea: Subvenții APIA transferate în conturile fermierilor!

Subvenții APIA în valoare de 17,81 milioane euro au fost transferate în conturile fermierilor, banii urmînd să ajungă la fermieri în zilele următoare, anunță directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, într-un mesaj postat Facebook.
„Săptămâna aceasta am continuat autorizarea la plată a fermierilor. Astfel, un număr de 3.569 de fermieri vor avea în conturi suma de 17,81 milioane de Euro, sumă autorizată în perioada 09-13 ianuarie 2023.
Ținem pasul cu acțiunile ample ale ministrului agriculturii și dezvoltării rurale, domnul Petre DAEA, de informare cu privire la noutățile aduse prin adoptarea Planului Național Strategic și răspundem prezent la conferințele regionale din cadrul campaniei “Caravana cunoașterii”, inițiativă dedicată fermierilor și actorilor implicați în derularea PNS 2023 – 2027.
Doresc să vă reamintesc că am elaborat cererile de plata și ghidurile solicitantului pentru intervenția DR-06 – Bunăstarea animalelor, din cadrul Planului Național Strategic 2023-2027, pachet a) – Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor și pachet b) – Plăţi în favoarea bunăstării păsărilor, aflate în consulare publică pe site-ul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale pentru care așteptăm în continuare propunerile dumneavoastră.
A fost un efort comun al întregii echipe APIA. Le multumesc, ca de fiecare data colegilor pentru seriozitate, implicare și profesionalism.
Sunt pe deplin încredințat că fermierii noștri primesc cu bucurie toate aceste informații de mare interes pentru domeniul în care activează!
Îi încredințez că nu vom dezamăgi și vom rămâne întotdeauna aceeași echipă sudată”, este mesajul directorului APIA.
Sursa: APIA; Agroinfo

LEAVE REPLY

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *