Schimbari-la-Ministerul-Agriculturii

Schimbari la Ministerul Agriculturii!

MADR IN REORGANIZARE! Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale se afla intr-un proces de reorganizare, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern, publicat luni, 6 noiembrie 2017, pe pagina orficiala MADR. Se mareste schema de personal si se dubleaza consumul de combustibil pentru autovehiculele din dotarea Autoritatii pentru Administrarea Sistemului National Antigrindina!

Proiectul de act normativ modifica Hotararea nr. 30/2017 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Numarul maxim de posturi ale Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si unitatilor aflate in subordinea acestuia creste de la 13.448 la 13.546, din care 702 – aparatul propriu al ministerului, exclusiv demnitarii si posturile aferente cabinetului ministrului. Fostul ministru al agriculturii avea 684 de posturi in aparatul propriu.

  1. Punctul I al Anexei nr. 2 “Structuri care functioneaza in subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale“ se modifica si va avea urmatorul continut:

“ I. Institutii publice finantate integral din bugetul de stat, inclusiv aparatul central al ministerului – 6.361 de posturi.

Citeste mai mult AICI

Sursa foto http://www.madr.ro/ 

Related Posts