Indagra-eveniment-agricultura

Targul INDAGRA – 25 -29 Octombrie 2017

Cel mai mare si important eveniment agricol din Romania, targul INDAGRA , organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania , se va desfasura in perioada 25 – 29 octombrie 2017, atat in interior cat si pe platformele exterioare.

Pentru a fi performanta, agricultura romaneasca, alaturi de sectoarele conexe, are nevoie de investitii, de cercetare, de masini si utilaje de ultima generatie, de tehnici si tehnologii moderne, de seminte si material saditor de calitate. Toate acestea si multe altele sunt aduse in atentia pietei in cadrul celei de-a XXII-a editie INDAGRA, locul unde se reunesc cele mai reprezentative firme din tara si din strainatate.

In aceeasi perioada cu INDAGRA 2017, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo se vor desfasura alte 2 evenimente cu tematici complementare: INDAGRA FOOD – Targ international pentru industria alimentara si EXPO DRINK & WINE – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Retrospectiva 2016

Editia precedenta INDAGRA a stabilit noi recorduri: 515 de companii expozante din 22 de tari, o suprafata expozitionala de 32.428 metri patrati, 64.800 vizitatori, Pavilion National al Frantei, participari de grup din Italia, Olanda, Grecia si Turcia.

Mai multe detalii privind evenimentul aflati AICI.

Related Posts