BOVISIB – Adunarea Generală a membrilor pentru data de 08 aprilie 2022, ora 12.00

CONVOCATOR ADUNARE GENERALA
Consiliul Director al Asociației Județene a Crescătorilor de Bovine „ BOVISIB”, cu sediul social in localitatea Cristian, str. a V- a, nr. 7, judetul Sibiu, convoacă 𝗔𝗱𝘂𝗻𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗚𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹𝗮 𝗮 𝗺𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 săi pentru data de 𝟬𝟴 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟮, ora 12.00. Sedinta se va desfășura la Caminul Cultural din localitatea Cristian, judetul Sibiu si va avea următoarea:
🟩ORDINE DE ZI:🟩
1) Raport de activitate pentru anul 2021;
2) Raport al Comisiei de Cenzori pe anul 2021;
3) Alegerea Consiliului Director al asociatiei si a Comisiei de Cenzori;
4) Prezentarea și aprobarea obiectivelor generale, proiectelor și programelor asociației pe anul 2022;
5 ) Prezentarea schimbarilor produse pe linia Registrului Genealogic în lumina Regulamentul European 1012/ 2016 si a noii Metodologii de lucru, modul de eliberare a adeverintelor pentru SCZ pe anul de cerere 2022.
6) Diverse.
Documentele si materialele de ședință pentru această adunare pot fi consultate la sediul asociației, începând cu data de _04.04.2022_ în zilele lucratoare dar si pe platforma electronica. Fiecare membru poate adresa întrebări și propune sugestii pentru ordinea de zi. Identificarea membrilor la Adunarea Generală se va face cu Cartea de Identitate si cu procură pentru cei care reprezinta alti membrii.
In cazul neîndeplinirii condițiilor de cvorum/legalitate, pentru Adunarea Generala din data de 08 aprilie 2022, a doua Adunare Generala va avea loc la data de 15 aprilie 2022 ora 12.00, la aceiasi locaţie, cu aceiași ordine de zi şi va lua hotarâri cu majoritatea membrilor prezenţi.
CONSILIUL DIRECTOR AL AJCB „ BOVISIB”

LEAVE REPLY

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *